torstai 14. maaliskuuta 2013

Joko mennään?

Tässä sitä nyt ollaan, ensimmäisen blogikirjoituksen äärellä. Olen pitkään harkinnut oman blogin perustamista, mutta kynnys on jostain syystä asettunut kohtuuttoman korkealle kirjoittamisen suhteen. Kuitenkin koska olen viime vuosina tutustunut muutamaan ihan mahtavaan tyyppiin heidän blogiensa kautta (tästä lisää myöhemmin) päätin nyt rohkaistua ja pistää  myös oman lusikkani tähän jo kohtuulliseen runsaaseen ruokablogien soppaan, ehkäpä tuttavapiirini laajenee vielä entisestään saman aaltopituuden henkilöillä, ken tietää!

Lisäksi yksi tämän blogin tarkoituksista on toimia muistutuksena itselleni mitä kaikkea sitä onkaan tullut keittiössä tehtyä ja missäs ravintoloissa sitä onkaan tullut riekuttua, enkä usko että minulle tekee laisinkaan pahaa katsella omaa kädenjälkeäni takautuvasti esimerkiksi leivän leipomisen suhteen, ehkäpä jopa opin jotain ja vuosien kuluttua voin hymyssä suin, lempeästi, katsella näitä alkuaikojen tuotoksiani ja olla tyytyväinen siitä, että olen dokumentoinut niin yrittämiset, erehdykset ja onnistumiset tänne blogiin.

Joku muistaakseni aika onnistunut sämpylä, juureen tietty.


Itsestäni ja siitä kenelle muille itseni lisäksi kokkaan ja leivon kerron myös myöhemmin lisää, stay tuned!

Luvassa on ainakin leipää (Juurevaa, you know), suklaata (siis oikeaa suklaata ja kaikkea sen ympärillä tapahtuvaa), omia ja muiden ruokareseptejä ja kaikkea sellaista ruokahöpinää mikä itseäni kiinnostaa. 

Tervetuloa mukaan!

(Blogin ulkoasu hakee vielä muotoaan, ja kuten kaikki it-alalla työskentelevät tietävät, lopullisen valmistahan ei tule koskaan)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa ruokabloggaajien joukkoon! Voin vakuuttaa, että ainakin itselleni se on antanut paljon, paljon enemmän iloa ja ihania uusia ystäviä kuin olisin etukäteen uskonut. Odotan kiinnolla leipäoppejasi, tuolla tiskipöydällä tuoksuu parhaillaan kivikova spelttileipä, jolla voisi tappaa pari pullasorsaa, opit tulevat siis tarpeeseen ;-)

    Ps Kannattaa laittaa tuohon kommentti nimellä -osuuteen myös mm. nimi ja url-osoite sekä anonyymi vaihtoehto, silloin muutkin kuin bloggaajat pääsevät kommentoimaan sinulle.

    Jonna / suolaa & hunajaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä kommenttien suhteen! Aika hakusessa vielä tämä tekninen puoli :)

      ...ja mitä leipäoppeihin tulee, kyllä näillä munkin tuotoksia voisi joskus käyttää joukkotuhoaseena, mutta hiljaa hyvä tulee jne, elämä on oppimisprosessi ja mitähän muita latteuksia sitä tähän vielä keksisi :) Lupaan jakaa kyllä kaikki tietämäni niksit!

      Poista