lauantai 16. maaliskuuta 2013

Torikortteleiden ulkoruokarieha

Tänään vietettiin Helsingissä Torikortteleiden ulkoruokariehaa. Tapahtuman Facebook-sivulla luki toiveikkaasti että "Torikorttelit tulee tulevaisuudessa panostamaan ulkoruokailumahdollisuuksiin ja katuruokaan, tässä startti."

Tulossa on siis jatkossakin ruokatapahtumia, mille Juurevaa hurraa tämänpäiväisen kokemuksen perusteella eturivistä! Nythän asialla olivat ihan oikeat ravintola-alan toimijat, toisin kuin Ravintolapäivässä, mutta fiilis oli silti mukavan low key, hinnat edulliset (suurin osa annoksista 3-6€) ja ihmisiä oli hurjasti liikenteessä! Ensimmäisenä taisi loppua puoli yhdeltä 100 Dogs & Bourbonin pojilta tarjottavat, ja kahden maissa alettiin muillakin kojuilla jo käännyttää asiakkaita pois. Kulinaarimuru-Jaanan ansiosta olin ajoissa liikenteessä ja sain maistaakseni Social Foodin haukiburgeria (jep, toimi, tillimajoneesi oli se juttu), Twisted Street Kitchenin Som Tam papayasalaattia (valkosipulista, tuoretta, rouskuvaa) sekä aivan tappajaksi osoittautunutta Pure Bistron Veggie dogia, jossa oli täytteenä tofua, marinoitua wakame-levää ja jotain mummon kurkku -tyyppistä ratkaisua.

Pure Bistron Veggie dog joka sai allekirjoittaneen hyrisemään onnesta

Ravintoloitsijat olivat arvioineet siis vähän alakanttiin lauantaisen semi-krapulaisen, suolapalaa hiukovan  hipsterikansan määrän, vaikka toki aurinkoinen sää varmasti myöskin edesauttoi nostamaan tapahtuman kävijämäärää. Ensi kerralla sitten tuplamäärä tarjottavaa niin riittää myöhäisheränneillekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti